Hello there Weekend

Å våkne opp her på hytta, det er så deilig! Denne uken har hatt et tempo og gått i ett at jeg nesten ikke har rukket å tenke

Hunder, kaffe, morgenkos og en hel helg foran seg

Det blir helt nydelig med en stille helg, med litt fiksing og ordning her på hytta. Andre ting som står på menyen er en løpetur, lese noen sider i min nye yndlingsbok, lage god mat, drikke litt te og lade opp til en ny uke..

og viste du at det å være ute, i naturen og få litt sol på seg noe av det beste du kan gjøre mot degselv? Så de dagene man føler seg litt tyngre til sinns er det en topp medisin å ta seg en tur ute. Sett på litt deilig musikk på ørene, få sollys i øynene og nyt den vakre naturen! IT feels oh sooo good❤️

1 Comment

  1. Såå deilig! Den koppen var skikkelig fin – hvor er den fra? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *