Beauty hacking – The Green Peel

Etter å ha vært skjønnhetsansvarlig i ELLE så har jeg lært et triks eller 100 om hva jeg skal gjøre for å få og beholde glødende sunn hud. Og et av mine beauty hacketriks som jeg har skrevet om i ELLE før er å ta en Green Peel! Jeg tar kun “partypeelen”  der man ikke flasser men allikevel gir huden en skikkelig oppfriskning. Denne peelen hjelper meg mot pigmentering -(da jeg har litt hyperpigmentering så må jeg passe ekstra godt på huden), den gir huden min glød og huden kjennes også fastere. Litt anti-age skal man ikke kimse av -AMEN!
Selve behandlingen er verken behagelig eller ubehagelig, da det kjennes ut som om bittesmå glasskår blir “massert” inn i huden… og etterpå er man ganske rød, men dette gir seg kjapt. Jeg kan heller ikke trene etter en slik behandling da det øker blodsirkulasjonen, så man må bare holde seg litt i ro samme dagen.

Her er en liten usminket seflie tatt på badet på jobben, her er det ca 1 time etter at jeg var ferdig med behandlingen -litt rød men ikke krise. I skrivende stund har jeg en fin glød som dere ser i morgen!

Hvis det er noe dere vil jeg skal tipse om i denne Beauty Hacke spalten min, så bare legg igjen en kommentar. Mer skjønnhetsjuice kommer her  <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *