Daily morning Elixir

Hver eneste morgen de siste 4 årene har jeg drukket vann med én sitron skviset i. Ikke bare er det utrolig sunt for fordøyelsessystemet (fordi sitroner er basisk), styrker immunsystemet, hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer (hello morradetox) og er bra for huden. Men etter en lang natts søvn er kroppen dehydrert og det å få en vane på å starte dagen med et stort glass vann er gull verdt.

Et pluss poeng til med å starte dagen med sitronvann er ikke bare alle helsemessige årsakene, men jeg liker rutinen i det.. det skaper en litt mer mindfull morgen for min del å starte dagen med å ta vare på megselv. Ta på musikk og skvise den sitronen mens jeg våkner. Yay til hverdsgsrutiner!

3 Comments

 1. Hei, hvor er din sitronpresse fra? Skulle gjerne hatt en sånn selv:)

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Kari, denne er faktisk fra IKEA, og helt topp!! 💫
   X Caroline

 2. Camilla Hagen

  Km så herlig, det må jeg jeg med og 😊👍🍋

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *