And I’m Back


En gang blogger alltid blogger? Da jeg begynte å blogge for 8 år siden var det ikke helt akseptert slik det er i dag, og det å blogge ved siden av å jobbe i magasin var noen ganger litt vanskelig. Så nå er det fult fokus her på denne plattformen:) Før sparte jeg på godsakene til magasinet, men nå kan jeg legge ut her alt jeg finner på min vei av inspirasjon! Jeg har lyst til å dele med dere interiørinspo, treningstips, matoppskrifter, skjønnhetstips, mote, og mine hverdagshelter og livsfilosofi!


Jeg er så glad for å være tilbake her <3
Skrik ut og dunk inn en kommentar hvis det er noe dere vil jeg skal tipse om

Kiss and Love

16 Comments

 1. Endelig! Gleder meg til å følge deg fremover <3

  1. Caroline Skjelbred

   Tusen takk kjære❤️

 2. så bra du har begynt å blogge igjen, har alltid likt å lese bloggen din. Så du har vært savnet:)

  1. Caroline Skjelbred

   Ååå tusen takk Tina🙏🏼
   Velkommen tilbake her❤️ God torsdag!!

 3. Gunnhild & Liv

  Så gøy dette blir! Vi følger med 🙂

  1. Caroline Skjelbred

   Juuuhuuuu❤️❤️❤️

 4. Henriette

  Så glad du er tilbake, det var på tide 🤗
  Gleder meg til masse inspo fremover!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Henriette! Å så koselig å høre🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Velkommen her tilbake!
   Torsdagsklem

 5. Yes! Ønsker: interiør (mye), skjønnhet og personlige betraktninger/ livserfaring. Velkommen tilbake, gleder meg til å følge 🙂

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Elin❤️

   Tusen takk!!

 6. Hei! Har alltid likt å følge deg 🙂 og du ser jo bare super fresh ut! Hvilke treningsøvelser sverger du til? Feks. dine 5 beste mageøvelser.
  Ha en fin onsdag 🙂

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Ingvild,
   Tusen takk for så hyggelig melding <3
   Jeg tror på det å ha en allround bra helse og styrke, og når jeg trener elsker jeg core. Det å bruke magemusklene i andre øvelser istedenfor rene sits ups som jeg ikke liker.Planken, yogaøvelser der du bruker magen, holde leenge i stillingen båten og prøve å aktivere kroppen min mest mulig når jeg trener er key!!

   mange klemmer

 7. Hei Caroline! Jeg har lest meg gjennom alt du har postet og nytet hver enkelt post! Du er virkelig inspirerende!! Jeg elsker først og fremst mat tipsene dine og de enkle oppskriftene og tipsene du legger ut, som cappuchinoen du lager til frokost og den enkle salaten- begge er prøvd ut og elsket! Kroppen din er et syn så enhver mulighet til å spise meg til den er vel verdt.. Klem fast leser!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Hannah!
   Først og fremst, tusen takk for så koselige ord -det setter jeg så pris på! <3

   Mer mat skal bli blogget, og treningstips tenker jeg 🙂
   Deilig å ha deg her som leser <3

   mange klemmer fra Caroline, God onsdag!

 8. Jag upptäckte precis att du var tillbaka, så roligt att kunna följa din inspirerande blogg igen!!!

  1. Caroline Skjelbred

   Yay tusen takk kjære🙏🏼😘❤️
   Velkommen tilbake hit til bloggen💫

   Klemmer

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *